„Nisam na prodaju“: Emir Lapsus nakon raspada benda odlučan: „Ovo je moja najemotivnija pesma“

Screenshot 2024 09 20 125539

Nakon raspada Lapsus benda i brojnih spekulacija, Emir Aličković je odlučio da nastavi u svom dobro poznatom pravcu i obraduje publiku novom pesmom.

Pevač ističe da voli da čuje mišnjenje publike, prijatelja i da sudeći po komentarima može da zaključi da je njegova publika zadovoljna.

Screenshot 2024 09 20 125607

I dok sam bio deo benda, a i sada solo, birao sam pesme koje ću snimati. Niko nije imao uticaj na to. Prosto, ako sam osetio pesmu i ako je dobra, ja sam snimio. Ovo je moja najemotivnija pesma do sada, i upravo je to ono na šta sam i obratio pažnju. Emocija. Publika koja mene prati zna da u baladama, po kojima sam na neki način poznat, uvek postoji emocije, ali „Prodajem“ je zaista posebna vrsta emocije, što verujem da je i publika osetila– istakao je pevač.

U spotu koji je režirao Haris Dubica pojavljuje se glumica iz Amerike Dajana Gudić.

Emir kaže da je ona dala jedan poseban pečat spotu i jednu drugačiju energiju.

Screenshot 2024 09 20 125631

Vrlo je lako zaključiti da su se njihove energije spojile i to je ono što se publiki jako dopalo, tako da je Emir, kako kaže, posao je dobro urađen.

Screenshot 2024 09 20 125602

Prvobitno pesma je trebalo da se zove “Oglas“, ali je pevač na kraju odlučio da ovu baladu nazove “Prodajem“, a na pitanje šta nije na prodaju prema njegovom mišljenju, miljenik žena odgovara:

-Nisam ja na prodaju. Pa, nekako danas izgleda da je sve na prodaju, ali ja se vodim onom prave ljubavi, prava prijateljstva i lepi maniri nikada neće moći da se kupe ili prodaju.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen YT,
Autor: S.Ćulibrk