INTERVJU Aleksandar Avramov, osnivač fondacije „Lazarica“ o saradnji sa pevačima: „Mi smo patriote i ne vređamo drugi narod“ VIDEO

Sinoć je održna promocija nove pesme Aleksandre Tadić Cipke i Miloša Brkića pod nazivom „Ljuti boj“ koju su objavili pod okriljem fondacije „Lazarica“ čiji je osnivač Aleksandar Avramov.

Ekipa Granda imala je ekskluzivnu priliku da proćaska sa njim i sazna detalje njihove saradnje, ali i planove za nove projekte.

U suštini je cilj da se što više pevača uključi u ove projekte jer je ovo, zapravo, ono što će da živi posle nas. Oživljavamo istoriju kroz pesmu, kroz film, da našoj deci sve to ostavimo i zato mi je želja da što više ljudi učestvuje -rekao je Aleksandar.

aleksandar avramov

Numera „Lazarica“ koju je otpevao Uroš Živković postala je jedna od najpopularnijih pesama na estradi, o čemu je Avramov, takođe govorio.

-Nekako uvek Bog pošalje neke ljude i Uroš se meni baš pojavio u tom momentu kada se pojavila i Lazarica. Prepoznao sam da on to može da iznese i presrećan sam što mu je to mnogo donelo u karijeri jer on veoma dobar dečko. Svakako da je ta pesma najjače odjeknula od svih koje sam ja uradio- istakao je u razgovoru za Grand, a potom nastavio:

-Ja se držim Biblije i biblijskih priča i sve što radim to je simbol vere. Nezahvalno je što nam je istorija malo promenjena, ne pričamo o junacima koji su iza nas pokušavam da ih oživim.

aleksandar avramov

Na pitanje da li našem društvu nedostaju priče sa tematikom istorije, Avramov je odgovorio:

-Mislim da je ovo nama genetski u krvi, mi se prepoznajemo u ovim delima. Nijednog momenta se ne bavimo politikom, niti ružnim stvarima već samo srpskom istorijom. Mi smo patriote koje vole svoj narod i ne vređamo nikada drugi narod- objasnio je Aleksandar.

Kakve projekta još sprema i šta je još otkrio saznajte u videu na početku teksta.

20240917 221037 1

BONUS VIDEO: Pogledajte sve detalje Cipkine i Miloševe promocije

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: A. Dačić/ N. Pantelić,
Autor: J. Jović/A. Dačić/ N. Pantelić