Peja otvara sezonu na GRAND TV-u: Večeras Zvezde Granda pevaju za vas

scena pzd 2023 2024 foto munja

Večeras u 20 časova na Grand televiziji počinje nova sezona emisije „Pesmom za dušu“.

Domaćin i voditelj Zoran Pejić Peja potrudio se da ostvaranje nove televizijske sezone bude spektakularno, pa je u goste pozvao najbolje.

Đula Drini i Janko Jankov, prošlogodišnji finalisti „Zvezda Granda“, ispunjavaće uživo muzičke želje i to uz live orkestar, po kom je Pejina emisija i poznata.

DJULA DRINI ZGS SNIMANJE 12062024 FOTO MUNJA 51 ok 2

Nakon dvomesečne letnje pauze, voditelj se vraća poslu odmoran i spreman za nove radne pobede.

-Sve je već spremno za novu sezonu, ja sam se odavno pripremio, tri puta sam išao na more ove godine, tako da sam totalno spreman. Kada kažem da sam tri puta išao na more, to znači da sam svaki put razmišljao o novoj sezoni. Dosta pevača me je početkom septembra već zvalo za emisiju i sve je već dato pevačima i orkestrima do kraja oktobra – rekao je Peja za Grand i prokomentarisao goste u prvoj emisiji.

peja 1

-Zvezde „Granda“ su u prvoj emisiji, Đula Drini i Janko Jankov. Spoj dva narodnjaka, za početak sezone krećemo sa njima– istakao je Peja i pozvao sve ljude dobre volje da večeras, 16. septembra budu uz Grand televiziju i najveseliju emisiju.

BONUS VIDEO: Zoran Pejić Peja o razvodu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.