Fatalna Dajana Gudić na premijeri filma razotkrila holivudske zvezde: „Teško je ostvariti američki san“ VIDEO

Večeras se u „Mts Dvorani“ održava premijera filma ‘Impuls’, u kojem glavnu ulogu tumači talentovana glumica sa naših prostora, Dajana Gudić.

Glavna uloga poverena je upravo Dajani koja je i napisala inicijalnu priču za film bazirajući je na nekim ličnim iskustvima koje je zabeležila tokom godina života u Los Anđelesu.

image 18 7

Sada je Dajana zablistala na crvenom tepihu u prelepoj, glamuroznoj haljini koja je oduševila sve prisutne.

-Večeras je jedno prelepo i specijalno veče za mene. Film je izašao u Americi, Kanadi i širom Evrope u aprilu, ali za mene je nešto predivno to što izlazi na Balkanu– rekla je Dajana i dodala:

-Nije lako, ali nisam htela da odustanem, teško je ostvariti američki san svima bih preporučila koji imaju san da idu napred, da se bore za sebe.

image 18 8

Dajana je otkrila kako je došla na ideju za svoj film i u kom trenutku.

-Kad je bio kovid, bilo mi je dosadno, čitala sam mnogo. Jednostavno sam videla šta se sve tamo dešava, da je uspeh i slava mač sa dve oštrice i da to nije baš sve kako izgleda – istakla je ona.

image 18 9

Glumica je zatim sa osmehom na licu otkrila koga je sve upoznala u Holivudu, ali najviše je oduševljena jednom osobom.

-Upoznala sam mnogo poznatih, da sada ne nabrajam, ali rekla bih Leonarda Di Kaprio. On je divna osoba, o njemu se svašta piše, on je ipak jako prizeman. Upoznala sam ga nakon sedam dana od kada sam se tamo preselila, on je meni prišao i pozdravio se – ispričala je ponosno.

image 18 9

Zatim je istakla kada je i kako upoznala Ivanu Korab, ističući samo reči hvale.

-Ivanu Korab sam upoznala u Las Vegasu, ona je divna osoba i pozitivna, treba više takvih ljudi da ima. Mnogo je dobra, i način na koji me je podržala večeras, volim je – zaključila je Gudićeva, i dodala šta joj najviše nedostaje:

-Najviše mi nedostaju naši ljudi, naša hrana, naša muzika.

image 18 10

BONUS VIDEO: Premijera filma „Nedelja“ o Džeju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K. Marković / A. Dačić