Bojana Barjaktarević rasplakala našu poznatu voditeljku: „Suze su često na mom licu“ VIDEO

ALEKSANDRA GUDELJ NNK SNIMANJE 11012024 FOTO MUNJA 17 ok 1

Voditeljka Aleksandra Gudelj bila je ove sezone u žiriju emisije „Nikad nije kasno“, a tada je za Grand otkrila da se uvek rasplače zbog Bojane Barjaktarević.

Aleksadra je u razgovoru za naš portal priznala da je jako emotivna i da joj neke pesme izmame suze, ali posebno one koje peva trostruka pobednica najemotivnije emisije na Balkanu.

-Mnoge pesme mogu da me rasplaču, emotivna sam i suze radosnice su često na mom licu. Pesmu koju bih izdvojila kao baš emotivnu, tu pesmu je u „Nikad nije kasno“ otpevala Bojana Barjaktarević, a radi se o numeri „Živote moj“– rekla je voditeljka za Grand.

bojana barjaktarevic 5

Lepa voditeljka nije krila sreću što je bila deo emisije „Nikad nije kasno“, ali je i otkrila da su njen suprug i ona veliki prijatelji sa Žikom Jakšićem.

Volim pesmu, muziku, vesela sam duša po prirodi. Drago mi je što sam bila član žirija u „Nikad nije kasno“. Poziv mi je uputio dragi prijatelj Žika – isktakla je Aleksandra. 

BONUS VIDEO – Aleksandra Gudelj intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković/A. Daćić