Natalna karta Jennifer Aniston: Profesionalni astrolog otkriva kako je došla do svetske slave

Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) rođena je 11.02.1969. godine u 22 i 22 časova u Sherman Oaks, u Kaliforniji, kako kaže profesionalni astrolog Nelly Iv koja je detaljno iznela natalnu kartu slavne glumice.

Dženifer je rođena sa Suncem u znaku Vodolije koje ima vrlo jak trigon sa njenim Asc u znaku Vage. Ostavlja utisak vrlo spontane i šarmante osobe na prvi pogled. Venera, kao vladar Asc u znaku Ovna govori da se Dženifer morala izboriti za sve svojim radom, pa i za svoje mesto pod ovim nebom jer Venera kao vladar Asc u 6. kući govori da je Dženifer veliki radnik i nije lako dolazila do svojih rezultata, koliko god da nam se čini da je ona jedna slatka i lepršava devojka koja ne haje ni za šta.

Venera u 6. kući i znaku Ovna govori da je uporna i veliki radnik, ali da su joj se tokom  života dešavala situacije i događaji na koje nije mogla uticati, jer opozicija Venere sa konjukcijom Urana i Jupitera iz znaka Vage nije joj često bila saveznik za dobar vetar u leđa.

Ali, Dženifer osim velike radinosti nosi u sebi i onaj deo harizme koje imaju Vodolije, određenu orginalnost i buntovništvo koje im, rekli bi, nekako prirodno pripada, borci, za uvek neko bolje sutra. Dženiferino Sunce u Vodoliji u egzakatnom sekstilu sa Mesecom iz znaka Strelca i sekstilu sa Saturnom iz znaka Ovna, dozvoljava joj da ispolji taj deo sebe na najlepši mogući način.

Dženifer je odrasla u Njujorku, ćerka je grčko-američkog glumca i poreklom je Grkinja.

Dobro vaspitanje i dobar potencijal iz genetike Dženifer nosi preko ose 4 i 10, što je i prirodna osa znaka Raka i znaka Jarca. Mesec u jakom triognu sa Saturnom iz 6. kuće govori da je Anistonova naučila u ranom detinjstvu da se ne dolazi lako do rezultata i da sve treba zaslužiti.

Sreća nije bila njen saputnik na početku karijere. Glumila je u nekoliko serija koje su sve za redom ili propadale ili dobijale loše kritike, jer njen vladar Asc Venera iz 6. kuće i znaka Ovna što se više trudila da radi i da se bori za svoj komad neba, nije joj dozvoljavala da bude zadovoljna i da oseti uspeh na početku zbog opozicije konjukcije nepredvidivog Urana i Jupitera iz 12. kuće. Takođe ova opozicija joj je donela psihičku nestabilnost i rastrojenost zbog propadanja serija u kojima je glumila i dodatno je slomilo kad su kritičari ismejali „Leprechaun“, horor film u kojem je glumila 1993.godine. Zbog svega je ozbiljno razmišljala o prekidu glumačke karijere.

Međutim usledila je audicija za čuvene „Prijatelje“, sitkom koji je stvoren kao odgovor na nagli pad gledanosti televizije „En-Bi-Si“ tokom 1994. i 1995. godine. Producenti serije prvobitno su hteli da Dženifer glumi ulogu Monike Geler, ali ona nije htela odustati dok ih nije ubedila da je upravo ona ta koja treba da dobije ulogu Rejčel Grin i da je upravo ona stvorena za nju. Na kraju se ipak uspela izboriti i dobiti ulogu koju je tumačila od 1994. godine pa sve do kraja emitovanja serije 2004. Serija je postigla veliki uspeh kao i Dženifer koja je sa tom serijom stekla svetsku slavu.

Usledila je nominacija za Emi nagradu, čak njih pet za najbolju televizijsku glumicu, kao i Zlatni Globus. Mesec, vladar 10. kuće u egzaktnom je sekstilu sa Suncem koje je drugi vladar 10. kuće, odradili su svoj deo posla i doneli Dženifer stabilnost u karijeri, bar na neko vreme. Za poslednje dve sezone prikazivanja „Prijatelja“ Dženifer je bila plaćena milion dolara po seriji.

Prema Ginisovoj knjizi rekoda iz 2005. godine  Dženifer Aniston je dobila titulu najplaćenije TV-glumice svih vremena, potvrdu nalazimo u dispozitoru njene Venere koja se svojski trudila, Marsu u znaku Škorpiona na vrhu 2. kuće u konjukciji sa Neptunom i kvadratu sa Suncem. Materijalni deo je morao doći kao nadoknada, jer Mars u 2. kući u svom sedištu i konjukciji sa Neptunom (valdar 5.kuće) je morao dati mnogo, kao rezultat truda i rada koji je usmeren na karijeru.

Magazin „Forbs“ je uvrstio Anistonovu na listu 20 najbogatijih žena u svetu zabave za 2007. godine.

Interesentno je da se vrh Dženiferine 10. kuća nalazi blizu stepena Marsovog pada, ali i na stepenu bogatstva, a vladar Mesec je u znaku Strelca u jakom sekstilu sa Suncem i trigonu od Saturna koji vlada 4. kućom, što govori da je njoj bitno da sve što radi bude stabilno i sa dobrim temeljima.

Potporu traži u svom mentalnom sklopu, koje bi je moglo sa druge strane povući u inerciju i odvesti linijom manjeg otpora, jer Mesec na vrhu 3. kuće može doneti vrlo ishitrene i emotivne odluke potpomognut kvadratom od Plutona, kao i konjukcija Jupitera i Urana u 12. kući u opoziciji sa Venerom. Međutim, Merkur koji je vladar 12. kuće u 4. kući na 0. stepenu Vodolije u trigonu sa Jupiterom i Uranom govori da Dženifer nije teško prepoznati šta je ispravno, ideje i znanja koje poseduje nisu slučajna, koliko god na prvi pogled za okolinu ne izgleda da je tako, ona u stvari sve radi smisleno sa određenim ciljem i svrhom.

Dženifer Aniston je javnosti poznata i po svom privatnom životu, kako po braku sa poznatim glumcem Bredom Pitom, tako i po mnogim drugim vezama koje je imala pre i posle braka.

Brak sa Bred Pitom je često bio meta mnogih tabloida koji su se takmičili ko će prvi  objaviti vest o njima. Brak je trajao pet godina, sve dok Bred nije upoznao  Andželinu Džoli na snimanju filma „Gospodin i gospođa Smit“ na kome je ušao u romansu sa njom. To je dovelo do toga da je  početkom 2005. god Dženifer podnela zahtev za razvod braka i razvela se od Breda.

Dženiferin vladar 7. kuće je Mars u svom sedištu u konjukciji sa Neptunom i egzaktnom kvadratu sa Suncem, kao i vrlo jakom kvikuksu sa Saturnom, što ukazuje na prevaru bračnog partnera, ali i intenzitet braka kroz svađe i rasprave, ali o kojima mi nismo obavešteni, jer je Dženifer posle razlaza sa Bredom ostala prilično dostojanstvena i odmerena kako to ume jedna Vaga na Asc.

Takođe, njena Venera u opoziciji sa Jupiterom i Uranom je ukazala na moguće skandale i nagle raskide. Nije ostavljala utisak povređene i ucviljene žene, a time je pokupila još veći publicitet i podršku svojih obožavalaca jer je proradio njen vodolijanski inat, ali i istrajnost, jer je Sunce u sekstilu sa Saturnom koji je u blizini vrha 7. kuće. Posle razlaza sa Pitom, sumirajući svoj brak je rekla: „ Naša veza zbog koje se ni malo ne kajem, predstavljala je sedam ispunjenih godina, ali je to bila lepa, komplikovana veza.“(Saturnov kvartal od 7 godina).

Anistonova se zabavljala posle razvoda sa Vinsom Vonom, ali se i sa njim razišla sa obrazloženjem da on živi u svetu prepunom novinara i štampe, što njoj nije odgovaralo.

I ako Dženifer na prvi pogled ostavlja utisak krhke i nezaštićene devojke koja odiše spontanošću i prirodnošću, mogli bi se lako prevariti, jer kao i u svakoj Vodoliji, ona poseduje dozu prikrivene lucidnosti i orginalnosti, ali i upornosti koja je dragocena kad sebi zacrta ciljeve koje treba ostvariti, što je i potrvrdila kad se borila za ulogu Rejčel u seriji „Prijatelji“, ali ne bez suptilnosti i odmerenosti jedne Vage na Asc.

Nelly Iv, ISAR CAP prof. astrolog i mentor dobrih vibracija

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram/jenniferaniston,
Autor: J. Jović