Muž za poželeti: Milan Mitrović iznenadio suprugu gestom za pamćenje, ona u šoku: „Ovo se nikada ne dešava“ (FOTO)

milan mitrovic 1

Milan Mitrović godinama uživa u skaldnom braku sa suprugom Bojanom sa kojim ima dvoje dece, a ona je sada pokazala kako je suprug iznenadio gestom za pamćenje.

Naime, iako se trudi da pomaže svojoj lepšoj polovini, pevač gotovo nikada ne kuva, međutim jutros je odlučio da obraduje Bojanu neverovatnim doručkom koji je spremio.

milan mitrovic zena

Na meniju se našao bogat sendvič u lepinji sa šunkom, sirom, jajima i još nekoliko dodataka po želji, a ona se odmah pohvalila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Ovo se dešava skoro nikada, ali su sendviči top– napisala je Bojana hvaleći svog supruga koji tvrdi da je bio inspirisan nesanicom.

ii

„Ide mi voda na usta“, „Muž za poželeti“, „Deluje preukusno“, samo su neki od komentara koje je izazvala ova objava.

64719a1c932514ea5ed5d9c979d40821a5101e1d

Podsećamo, par se venčao u julu 2015. godine što su proslavili u krugu najbližih, a veliko veselje organizovano je u oktobru naredne godine.

-Presrećan sam jer sam se oženio ženom svog života. Svadbu je trebalo da pravimo u septembru, ali zbog toga što je beba napredna i stomak je mojoj lepšoj polovini sve veći, odlučili smo da to bude baš danas. Nemam tremu i siguran sam da ću ovaj dan pamtiti večno – rekao je tada ponosni mladoženja koji se u toku večeri latio i mikrofona.

BONUS VIDEO: Milan Mitrović tužan na slavlju:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić