„Napokon“, Dragana Mirković saopštila najlepše vesti, publika je ovo željno čekala (VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković obradovala je mnogobrojnu publiku pre nekoliko meseci kada je obelodanila da će krajem godine održati solistički koncert u Beogradu.

Danas se ponovo oglasila na društvenim mrežama i sa publikom podelila informacije koje su sa nestrpljenjem čekali.

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok

-Dragi moji, 29. decembar moj veliki jubilarni koncert u Areni, to već znate. Ali evo odgovora na vaše pitanje „Kada se puštaju karte u prodaju“? Od 18. septembra, napokon! Voli vas vaša Dragana Mirković – rekla je pevačica u videu koji je obradovao mnoge.

Pošto za koncert „Do poslednjeg daha“ kojim će početi proslavu četiri decenije karijere vlada nezapamćeno interesovanje, Dragana je sa organizatorima odlučila da izađe u susret publici, pa će tako tokom prva tri dana, u periodu pretprodaje, ulaznice moći da se nabave po promotivnoj ceni.

Folk diva je takođe najvatrenijim fanovima omogućila da prvi dođu do najboljih mesta te će tako prve karte moći da kupe oni koji se registruju preko platforme efinity.rs.  

ffd7fb0d05600259707c244421d0e2eb80cd3517

Podsetimo Dragana se pre nekoliko dana oglasila nakon niza uspešnih koncerata, a publici je otkrila da uskoro počinje pripreme za koncert u Areni koji je zakazan za 29. decembar.

– Leto se polako bliži kraju i zaista će mi ostati u najlepšem sećanju zbog sjajnih druženja sa publikom. Sada je vreme da se polako spremamo za jesen, tako da odmah iz Vidina idem za Beograd gde ću početi sa pripremama za koncert u beogradskoj Areni. Sledećih nekoliko meseci sa svojim timom biću posvećena tome jer uvek želim da svojoj publici dam nešto novo i nezaboravno – rekla je Dragana.

BONUS VIDEO – Dragana Mirković odmor u Turskoj:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković