Krenulo je: Darko Lazić se danas ženi, mladenci poranili na svadbeno jutro, a ovo što pevač radi je za nevericu (FOTO)

darko i kataraina lazic 4 1

Napokon je osvanuo dan kada će Darko Lazić i njegova supruga Katarina proslaviti svoju ljubav na svadbenom veselju koje su dugo najavljivali.

Naime, nakon tajnog venčanja koje su obavili u decembru, par je odlučio da ovog leta napravi gala feštu za pamćenje, a iako su mnogi spekulisali da par neće opstati, oni su pobedili sve prepreke i zle jezike, i danas će uživati na svojoj svadbi.

Očekuje se da će ovo biti jedna od svadbi za pamćenje, s obzirom da će biti oko 500 zvanica među kojima će se naći i mnogobrojne kolege sa estrade, a kako se piše prvi ples će im otpevati Petar Grašo, što je bila Katarinina želja.

Iako su mnogi očekivali da će slavlje početi od ranih jutranjih sati, par jeste poranio ali ne kako bi odmah lumpovao več kako bi se dobro spremio za celodnevni svadbeni protokol.

nhdiu

Kao i svaka mlada, Katarina ima dosta posla oko sređivanja zbog čega se sa sestrom uputila na zakazane obaveze, dok je Darko jutros prvo popio jednu domaću kafu na miru i spremio se za sve što ga danas očekuje.

Screenshot 20230830 082412 com.instagram.android 1

Podsećamo, crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

– Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki – koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza – tvrde iz crkve.

– Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan – dodali su iz hrama, prenosi Informer.

BONUS VIDEO- Ožeio se Zvezda Granda:

NE PROPUSTITE I :

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić