Opa! Skinuo se Saša Kapor, evo koji je razlog (FOTO)

sasa kapor2 ok

Pevač Saša Kapor važi za pozitivnu osobu u jedan je od miljenika publike, a poznato je da ono što naumi to uvek i ostvari. Pre izvesnog vremena je rešio da promeni svoj imidž kada je pustio dugu kosu, ne hajući na komentare, a sada je pokazao da je rešio i da svoje telo dovede do savršenstva.

371406169 678520657507059 6429878240463315468 n

Saša je naime objavio fotografiju svog obnaženog torzoa i najavio početak sezone vežbanja u teretani.

-Dan za trening i povratak formuli – napisao je Kapor u opisu fotografije na kojoj je pokazao mišićave grudne mišiće, kao i bicepse.

SASA KAPOR I NIKOLINA KOVAC ASMM SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 20

Pevač uživa u skladnom braku sa koleginicom NIkolinom Kovač a spada u red osoba koje sa voljom i dobrom organizacijom mogu sve da postignu.

Iako mnogi imaju predrasude vezano za ljude koji se bave muzikom i njihovoj volji da se bave i drugim stvarima, Kapor je svoju upornost iza koje stoji i danas objasnio pre tri godine kada je diplomirao na jednom fakultetu.

-Još jedna životna etapa je uspešno završena, iako jako retko govorim o mom privatnom životu, konkretno o mom detinjstvu koje nije bilo tipično kao za većinu mojih vršnjaka, jer sam se selio, menjao škole, menjao države, gradove, na kraju ipak nisam odustao od zatvaranja jednog jako važnog životnog ciklusa, a to je obrazovanje koje je za sve mlade ljude pored kućnog vaspitanja jedna od najznačajnijih znamenitosti koje čovek nosi sa sobom– istakao je pevač prilikom diplomiranja.

BONUS VIDEO: Razgolitila se Alkesandra Mladenović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić