Žika Jakšić završio u stanu starije gospođe: „Gledao sam samo kako da pobegnem“, Mare ga pecnuo: „To je čuvena situacija tanga i bitanga“

Screenshot 2023 08 12 144309

Žika Jakšić, popularni producent i autor najemotivnijeg šoua „Nikad nije kasno“, nikada nije krio da je vodio vrlo buran život, pogotovo u mladosti dok je kao muzičar svirao u dijaspori. Tako se svojevremeno zbog jedne burne i neprospavane noći našao u vrlo nezgodnoj situaciji, kada je završio u stanu starije i nepoznate gospođe od koje nije znao kako da pobegne.

Da nevolja bude veća, Jakšić tada nije znao adresu na kojoj se nalazi, a danas celokupnu situaciju sa gospođom prepisuje mladosti i ludosti.

Screenshot 2023 08 12 144542

Svirao sam tada u Nemačkoj, imao sam 26 godina i upoznao sam tada jednu lepu gospođu. Svako veče smo svirali, malo se zalivali i bili u polusvesnom stanju. U tom polusvesnom stanju zaginuo sam kod te gospođe kući koja je tada imala oko pedesetak godina– zappčeo je priču Žika.

Nisam se sećao većeg dela večeri i ujutru sam se probudio, ne znam gde sam, okrenem se i pored sebe vidim nju. Ona sva ponosna ide u tangama i donosi mi doručak. Ja kad sam videu tu scenu, odmah sam tražio kako da pobegnem, da izađem i slagao sam da imam neku probu. Jadan, samo da pobegnem. Pitao sam je ‘Šta smo zlato pili sinoć’, ona je pokazala na flašu i odmah sam shvatio koliko je sati- ispričao je iskreno Jakšić, dok je Saša Milošević Mare otkrio da je baš ovu scenu pretočio u stihove nove pesme koju je trebalo da otpeva Jakšić, ali ju je odbio.

Nisam rekao da neću da je otpevam, nego mi se ne sviđa izlaz iz pesme jer ne nosi dobru poruku-istakao je Jakšić.

BONUS VIDEO: Najveće provale Žike Jakšića

Ne znam kako stigao sam do ovde, verovatno prečicom za mrak, nije lako bilo pasti do ovde, znam da bio sam lud i mlad, al’ se pitam šta mi je sad, izgleda zauvek glup al’ više nikad mlad“, glasi refren pesme koju su premijerno izveli Žika i Mare u emisiji „Nikad nije kasno“ i koja je Tanju Savić dovela do suza.

Žikinu nesuđenu pesmu možete da poslušate u videu iznad.

Screenshot 2023 08 12 144508

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić