„Marta je bila mnogo ljubomorna na mene“, Sandra Afrika isprozivala suprugu Mileta Kitića, a onda se desio susret

Pre nego što je započela svoju muzičku karijeru, popularna pevačica Sandra Afrika je bila jedna od plesačica Mileta Kitića i tokom tog perioda u prvi plan je došao njen fizički izgled koji je privlačio pažnju javnosti, a nakon toga je rešila da se oproba kao solista.

Međutim, njihovo poslovanje je doživelo krah i svako je otišao svojim putem, a nakon toga odnosi su zahladneli i sveli se na pozdravljanje u prolazu. Tokom ovde godine, u mesecu aprilu se održala jedna privatna proslava u Berlinu i tom prilikom su oboje bili prisutni pa je pevačica otkrila kako je izgledao susret.

 Da, to je bila jedna proslava, jedna svadba je u pitanju. Bili smo zajedno tu, ja sam došla prva, pa onda on. Javili smo se jedno drugom normalno, to je bio muzički sto, bilo je tu pevača, bila je i Selma tu – kazala je Sandra i dodala:

 To je bilo to, nismo razgovarali, ništa tome slično, javili smo se samo jedno drugom, to je to. Javljamo se i na aerodromu kad se sretnemo, evo i sad smo isto – istakla je Prodanovićeva.

Nedavno je pevačica progovorila o odnosu sa Martom Savić koja je supruga Mileta Kitića, te ispričala kako je izgledala situacija iz njenog ugla neposredno pred odlazak.

 Videlo se da je Marta bila mnogo ljubomorna na mene. Odnosno, nije dok me nije videla uživo kako izgledam, da sam dobra riba! Do tada je govorila: „Neka ide Sandra sa Miletom na nastupe“, jer je znala da će on kući da donosi više love. Govorila mi je: „Ljubavi, srećo“, a onda, kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam, ali kapiram da je možda pomislila da sam pretnja – rekla je Sandra i dodala:

Čudna stvar je ženska sujeta, očigledno je i to bilo posredi. Posle, kad sam otišla, fokusirala sam se na to da sama napravim karijeru i počela sam da pevam i pravim hitove. Marta je mnogo godina na estradi, ali ja slabo znam njene pesme. Ona nema neke hitove, trebalo bi više da se bavi karijerom, ali vidim da je otišla iz zemlje i da se posvetila nekim drugim stvarima. Nemam ništa protiv žene, ali je očigledno da ne može očima da me gleda. Ima 20 albuma, a nigde hita – rekla je pre izvesnog vremena Afrika za medije.

Podsetimo, spekulisalo se i da je pevačica kod Mileta dobila otkaz jer ju je njegova supruga Marta Savić „najurila“ i počupala joj nadogradnju, što je Prodanovićeva demantovala.

 Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije pretio, niti ona meni, niti sam ja nekome – otkrila je svojevremeno Sandra.

Pevačica je otkrila i da ju je uvredilo to što joj Mile nije pomogao na samom početku imajući u vidu da su ranije bili bliski.

– Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pesmu „Afrika“, a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila – priznala je jednom prilikom pevačica.

PROČITAJTE I:

(Telegraf)

Foto: Instagram,
Autor: J.R.