Zorana Mićanović uhvaćena kako čisti frizerski salon, prizor zapanjio radnike, a ona zauzvrat tražila samo jedno (VIDEO)

ec33953d728bd2da7dbda2fa975a73d13c0f0418

Mlada zvezda, Zorana Mićanović pored neverovatnog talenta za pevanje, pokazala se i kao spretna devojka kojoj nije strano spremanje ručka i sređivanje kuće, a sudeći po snimku koji je isplivao na društvenim mrežama, još jednom je oduševila javnost gestom koji je učinila u jednom salonu.

Za razliku od mnogih pevačica, koje nakon sticanja popularnoti „dignu nos“, Zorana je ostala prizemna, i u frizerskom salonu gde je došla na sređivanje rešila da se dohvati mestle i počisti pod, što je zapanjilo njenog frizera sa kojim se i privatno druži.

zi

U dekoltiranom sportskom topu, teksak šortsu i patikama, Mićanovićeva je čistila lokal dok je prijatelj snimao, a zatim je u šali zatražila popust za uslugu nadogradnje koja je usledila.

Sudeći po snimcima koji kruže internetom, Zorana se odlično slaže sa svojim saradnicima sa kojima voli da se šali i koju nju obožavaju zbog vrcave energije koju poseduje.

Podsećamo, sa 13 godina Zorana je već počela da nastupa i zato danas veoma zrelo gleda na uspeh koji joj se „preko noći“ desio.

 Sa 16 godina sam doživela razne stvari i negde sam se ispraksovala i navikla na sve ovo. Trudim se da budem što zrelija- rekla je Zorana koja danas ima jasan cilj u životu da uspe. Ipak, taj isti cilj imala je i u osnovnoj školi, ali je naizlazila na nerazumevanje.

U školi nije imala podršku svojih drugara da se bavi pevanjem, a pune tri godine bila meta vršnjačkog nasilja, zbog čega je jedno vreme i išla kod pedagoga.

– Moji vršnjaci su me stalno potcenjivali i ismevali, govorili da nikad neću uspeti, da ću uvek biti na nivou kafanske pevačice. To me je jako pogađalo i kad dođem kući, ja se isplačem, ali nastavim dalje. Rekla sam sebi „Zorana, ti ćeš uspeti i pokazaćeš svima da možeš“. Stvorio se u meni inat i sad ću svima pokazati ko sam i šta mogu. Samo želim da pokažem da su pogrešili i da nisu bili ispravni prema meni – ispričala je pevačica za Grand

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić