Voditeljka Nataša Pavlović uživala sa suprugom na pustoj plaži, usledio OBRT kom se nisu nadali: „Došao je preko stena“ (VIDEO)

Screenshot 20230806 142952 Instagram

Nakon još jedne uspešne sezone emisije „Praktična žena“, voditeljka Nataša Pavlović zasluženo uživa u odmoru i svim čarima mora na kojem boravi sa sinovima i suprugom.

Iako je vreme provedeno sa decom na moru zaista lepo i čarobno, voditeljka ne krije da je često i naporno, zbog čega je jedva čekala da ima barem malo vremena da uživa sama sa suprugom.

Tako su Nataša i njen suprug Predrag Pavlović uživali na pustoj plaži kada im se pojavio neočekivani gost, što je voditeljka dokumentovala u videu.

Konačno muž i ja na pustoj plaži sami ceo dan. Kad preko stena stiže gerila- izjavila je Nataša u videu na kojem pluta u moru, dok je suprug snima, a zatim u jednom trenutku stiže i njen mlađi sin.

Screenshot 20230806 131724 Instagram

Ovaj video nasmejao je njene pratioce koji su joj poručili da na odmoru sa decom zapravo nema odmora.

Pogledajte kako ju je njen sin iznenadio na plaži.

Nataša je godinama u skladnom braku sa producentom, a nedavno je istakla da je za skladan brak ključno razumevanje.

-Mlad čovek kada se zaljubi odmah bi i venčanje i decu, jer misli da će to trajati zauvek. Međutim, bitno je da oboje prožive toliko toga da bi brak kasnije bio skladniji i da u pedesetim ne bi „poludeli“ -istakla je ona svojevremeno za Stori, dodajući da je, u momentu kada je počinjala emotivnu vezu sa svojim sadašnjim suprugom, želela da zna šta je sve tačno preživeo pre nje.

BONUS VIDEO Mikica Bojanić sa suprugom i decom napravio žurku na plaži

POGLEDAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić