Zdravko Čolić konačno priznao zašto krije ženu od javnosti

Zdravko Colic MG 3610 ok foto munja 2

Jedan od naših najomiljenijih ličnosti sa javne scene je svakako legendarni pevač Zdravko Čolić Čola koji uživa ogromnu popularnost, a osvojio je srca žena svojim pesmama koje su pažljivo skrojene i namenjene damama.

Prošle večeri nastupio je u jednoj od diskoteka u Budvi i tom prilikom je za medije otkrio svoje mišljenje u vezi sa današnjom aktulenom muzikom.

da280e92ec317964448d7e77d8d39b2f1d60154e

Nije nesvakidašnja situacija da na koncertima leti žensko rublje, a obzirom da je Čola miljenik ženskog dela publike širom Srbije i regiona, otkrio je kako se „nosi“ sa tim. Zdravko ističe da je to lep događaj i nečija emocija.

– Ja obično taj brushalter dam svom bubnjaru, to se dešava često. Lep je to događaj. To je nečija emocija i to je lepo kad eto tako dobijete to usred nastupa. Bože sačuvaj da sam prekinuo koncert zbog toga – rekao je pevač.

bb20d21985fd38e1413465420c7085f7617ce204

Na pitanje medija o novim muzičkim žanrovima koji su već neko vreme aktuelni, Čola je rekao da „treba imati i jedno i drugo“.

– Sve najbolje mislim, naravno, ali pitanje je koliko ima muzike u nečemu što se zove neki hit i koliko je to zapravo prolazna pesma. Treba imati i jedno i drugo. Uvek kad čovek pravi pesme mora da ima dve tri koji nisu hitovi i koji će ostati sadržajni. U principu je to bitno – rekao je Zdravko.

0a39a8e934790ef59c337563763f40d35b7c7105

Podsetimo Zdravko decenijama uspeva da privatni život skloni od očiju javnosti, ali izgleda da je njegova starija ćerka Una svojom harizmatičnom pojavom odškrinula vrata medijima koji sa velikim interesovanjem prenose detalje iz njenog, ali i života cele porodice Čolić.

Aleksandra Čolić nikada se ne pojavljuje u javnosti, a Čola je konačno objasnio zašto je to tako.

– Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Ja stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno  zaključio je Zdravko Čolić jednom prilikom za hrvatsku „Gloriju“.

PROČITAJTE I:

(Telegraf)

Foto: Z.K. Munja,
Autor: J.R.