Nadica Ademov uživa u raskalašnom životu sa biznismenom: „Mislim da sam takvog čoveka zaslužila“

Ona je tek u dvadesetim, a već iza sebe ima neverovatan uspeh. Nadica Ademov se kao devojčica pojavila u „Zvezdama Granda“ i još tada ostvarila sjajne rezultate došavši do finala, a danas je jedna od vodećih pevačica, na veseljima je obasipaju novčanicama pa kažu za nju da je „magnet za pare“.

Ova atraktivna pevačica mnoge ostavlja bez daha i njen ljubavni život je intrigirao medije i publiku, iako ga je ranije vešto skrivala i čuvala u tajnosti jer se mnogo puta opekla kada je u javnosti predstavljala svog partnera, mnogi su vremenom počeli da broje muškarce sa kojima je sve bila, što je uopšte ne tangira.

Samo neka broje, neka su oni živi i zdravi. Ja sam srećna i zaljubljena žena i meni je to najbitnije. Nikada u životu ne znaš da li je to to, ali kada je neko srećan tada treba najviše da ćuti. Što se mene tiče ja sam krila to tri godine, eto došao je taj perid da se sazna za to i ja se nadam da će moja sreća da potraje večno, jer kad god da se saznalo nešto o mom privatnom životu to je znalo da pukne jako brzo– rekla je Nadica.

Svog izabranika nije eksponirala sve do nedavno kada ga je i prvi put pokazala, a kako je svojevremeno istakla on je „onaj pravi“, pevačica čeka dan kada će sa svojim izabranikom stati na ludi kamen. Pronašla je svog princa iz snova koji ima razumevanja za njenu profesiju i koji čini njen život lepšim iz dana u dan. Ona je u ljubavi sa biznismenom Damirom Mustafićem, koji se trudi da njegova buduća supruga sija i ima sve što poželi.

On je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo.

Ona ne krije koliko joj se život promenio, a kako njena jača polovina veoma imućna otkriva i da joj je laknulo jer je obezbeđena. Od Damira je dobila i skupocenog Poršea, jer će uskoro mu uskoro podariti naslednicu.

– Hvala Bogu da imam čoveka za koga ne moram da mislim za budućnost, nego on misli za budućnost, ne samo finansijski nego celokupno. Mislim da sam takvog čoveka zaslužila, toliko sam godina radila i namučila se da mi je Bog poslao čoveka na kome sam zahvalna

Venčanje se uveliko planira, a ona se nada da će biti kao iz snova jer su joj se do sada već želje ispunile.

-Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju – rekla je pevačica ne skidajući osmeh sa lica.

Iako se trermin porođaja bliži, pevačica za naš portal kaže da još uvek nije donela konačnu odluku, ali je sigurna da će će ime njene naslednice razlikovati od većine imena koja roditelji danas biraju za decu.

-Imamo sada neka tri, četiri imena u opticaju, pa ćemo videti. Uglavnom će biti neko specifično ime, neće biti onako kako se danas svi zovu. Čućete uskoro – rekla je Nadica nedavno za Grand.

BONUS VIDEO: Nadica o trudnoći i udaji

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: J.R.