Rastanak uz pesmu: Veterani u kafani proslavili kraj sezone, bilo je i suza (VIDEO)

0A0A2179

U nedelju je održano spektakularno finale takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ koje je ponovo oborilo sve rekorde gledanosti.

Od dvanaest sjajnih pevača, statue su poneli Pavle Vitanov koji je izglasan od publike na Fejbuku, Sabina Kaltak koja je dobila najviše SMS glasova i Petar Spasojević koji je osvojio najviše glasova od strane strunog žirija.

0A0A2331

Nakon finala, srećni i euforični, veterani su svoj uspeh proslavili u jednom prestoničkom lokalu. Naime, svi su se okupili sa porodicama, pa je slavlje iz pesmu trajalo do ranih jutarnjih sati.

Posebno emotivan momenat za sve je bio kada je Miglena Nikolova Megi za svoje kolege iz takmičenja zapevala čuveni hit Vide Pavlović „Ostala je pesma moja“.

Kako smo saznali slavlje je trajalo do jutra, a veteranima je kraj sezone i rastanak teško pao, obzirom da su za vreme takmičenja postali velika porodica.

Podsetimo, nakon proglašenja, pobednici su za Grand sumirali utiske sa velikog finala.

Pavle je bio svestan da ima veliku podršku, ali nije očekivao pobedu na Fejsbuku, Petar je bio iznenađen odlukom žirija, a Sabina je zaplakala pred našim kamerama.

-Iznenađenje jeste veliko i sve ovo je emotivno, ovo je velika stvar za mene. Veliki povratak posle 30 godina, drago mi je što još u sebi imam to što je rođeno od malih nogu. Bez obzira koliko sam godinama bila tiha, to stoji u meni u dušu. Proživljamav svoj san definitivno – rekla je Sabina sa suzama.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković