„Preveranti“ su tu: Nataša Bekvalac i Saša Matić objavili zajedničku pesmu, duet kida: „Dočarali smo našu priču sa puno ljubavi“ (VIDEO)

matic 1

Folk zvezda Saša Matić i pop pevačica Nataša Bekvalac ukrstili su glasove i snimili duetsku pesmu. Numera „Prevaranti“ prosto kida svojom emocijom, pevačica je istakla kako su puno iskrenog truda uložili u ovu muziku bajku.

-Saša Matić i ja potrudili smo se sa puno ljubavi da dočaramo našu priču… Uživajte i neka nam je sa srećom – poručila je Nataša.

matic 3

Pevačica se uoči izlaska ovog moćnog dueta obratila fanovima rečima punim najisrenijih osećanja.

-Prevaranti .On i ja. Oduvek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni da leđa o leđa, rame uz rame stanem uz njega. Sa ljubavlju. I velikim poštovanjem.O pesmi i muzici se ne govori zato ni ja neću – rekla je Nataša.

matic 2

I Saša Matić otkrio je da je sve satkano od emocija.

-Moja Bekvalčeva i ja smo otpevali srcem. Kako vam se sviđa? – poručio je Saša.

Pevačica je posle istakla i autore kompozicije, među kojima je bio i njen kum.

Ono što želim da kažem da su Braja i Dejan Kostić briljirali kao i uvek. Hvala kume, hvala drugar moj, a Sale i ja otpevali smo našu pesmu, jer svi smo mi Prevaranti. Dragi Saša hvala ti što si me istrpeo, sve želje ispunio i što si džentlmen kakav se retko sreće. Volim te – rekla je Nataša.

matic 4

Spot za pesmu „Prevaranti“ možete da pogledate u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić