Nakon što je ispao iz takmičenja, Miroslav Aleksić se oglasio, jednog člana žirija je posebno izdvojio: „Bio je prema svim kandidatima…“

miroslav a

Miroslava Aleksića Aleksu (66) iz Kragujevca proglasili su za najvećeg vragolana u emisiji „Nikad nije kasno“, budući da se ženio četiri puta, a planira i peti, a nakon što je ispao iz šoua simpatični šmeker oglasio se na društvenim mrežama i podelio svoje iskustvo iz muzičkog takmičenja.

On je istakao da se ne ljuti što je njegovo učešće u šouu veterana završeno, te je izrazio zahvalnost producentu emisije Ivanu Vukićeviću što je ga je pozvao da učestvuje u najgledanijoj muzičkoj emisiji, a zatim prokomentarisao i ostatak ekipe koja realizuje najemotivniji šou.

miroslav aleksic

Bio je prema svim kandidatima uvek korektan i preusretljiv, kao i ostalo osoblje emisije. O Žiki Jakšiću kao glavnom i odgovornom za kompletan program muzičkog šoua imam samo reči hvale, jer bez njega to ne bi bilo to! Naravno, veliki pozdrav i lepoj Dragani Katić i korektnom žiriju na čelu sa Sašom Miloševićem Maretom – napisao je takmičar na Fejsbuku i zahvalio se na prilici da peva sa Tanjom Savić u duetu.

miroslav aleksic i tanja

Nakon toga su počeli da se nižu komentari podrške fanova koji prate „Nikad nije kasno“.

„Super ste, samo tako nastavite“, „Bio si i ostao pravi gospodin“, „Ništa ne bi bilo da niste vi divni pevači na sceni, gde pokazujete vaš talenat od Boga, samo napred, nikada nije kasno“, „Žika je genijalac, treba ga proglasiti za ambasadora ljubavi“, neki su od komentara ispod Aleksićeve objave.

Pored talenta za pevanje i Aleksin ljubavni život ostavio je utisak na gledaoce. Posle tri neuspela braka i nekoliko kraćih veza, u šali kaže da su mu žene došle glave, o čemu je govorio za Grand. 

-Bilo je tri braka i nisam mogao da se izborim sa njima. Ja nisam čovek koji je varao svoje žene, ni prvu, ni drugu ni treću, veran sam kao pas, to znaju sve moje kolege. Nas muzičare bije takav glas da volimo da šaramo i varamo, ja nisam od tih to svi znaju. Prva žena sa kojom imam dva sina i sedam unučića je tražila od mene da ostavim pevanje i ja sam to uradio. A posle samo nekoliko meseci mi je rekla nemoj da mi se motaš oko suknje, ja sam ponovo počeo da pevam– ispričao je Aleksa.

miroslav

Veteran nije imao sreće ni sa 22 godine mlađom ženom, za koju kaže da je bila i ostala prava lepotica.

Ona je bila mlađa od mene, ali je prelepa žena, svi su se okretali za njom. Tada sam mislio da će biti sve okej, ali nije. Posle 11 godina mi je rekla da će završti u ludnici, ako ja ne ostavim pevanje. Nisam mogao da izdržim to, i sa njom sam se razišao – govorio je kroz smeh.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić