Nek’ se zna kad Đani ženi sina: Slađa u transu, ljubila Vanesu Šokčić u usta (VIDEO)

0A0A3946

Pevač Radiša Trajković Đani juče je oženio mlađeg sina Marka, a na svadbenom veselju okupio je pola estrade koji su uz porodicu mladenaca slavili do duboko u noć. Ipak, najveselija je bila pevačeva supruga Slađa koja je u zanosu radosti u usta poljubila Đanijevu koleginicu Vanesu Šokčić.

Crkveno venčanje Minje i Marka Trajkovića održano je u Hramu Svetog Save, a Đani i njegova supruga nisu mogli da sakriju uzbuđenje nakon ceremonije.

sladja i djanio

-Prevazišli smo tremu, sad smo ono iskusni– istakla je Slađa, nakon što je oženila i drugog sina, a Đani se nadovezao:

-Ko šta radi, mi svakih 15 dana pravimo veselje.

Pevač je već ispred crkve najavio spektakularno veselje i na pitanje ko će biti najveseliji na svadbi, odgovorio je:

-Videćemo, zavisi od količine alkohola večeras!

0A0A3937

Nakon svečanog čina mladenci su se uputili ka jednom prestoničkom restoranu, gde su se pored porodice okupile mnogobrojne Đanijeve kolege sa estrade.

Među prvima su na veselje došli Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus, Uroš Živković, Zorica Brunclik sa suprugom, ćerkom i zetom, Viki Miljković sa suprugom Tašketom, Aco Pejović, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić i drugi.

0A0A3983

Ljuba i njegova supruga Katarina pomogli su mladoženji da se pripremi za prvi ples, a nakon što su mu stavili leptir mašnu, mlađani Marko bio je spreman da zapleše sa suprugom.

0A0A3980

Mladenci su za prvi ples odabrali pesmu „Moje si nebo“,a ono što je zanimljivo jeste da su u salu ušetali sa Adilom Maksutovićem koji je uživo pevao njihovu omiljenu numeru tokom koje im se pridružio i maleni sin Lav.

0A0A3959

Odmah nakon prvog plesa usledila je žurka čijoj su atmosferi doprineli upravo Đani i njegove kolege koje su se latile mikrofona.

prvi ples djanijev sin

Adil je sve zvanice prvo dobro prodrmao izvođenjem svojih pesama, a cela sala podigla se na noge kada je zapevala Jana Todorović.

adil i djani

Muzičari su dobro trljali ruke, jer je već sa prvim taktovima muzike Đani delio bakšiš i šakom i kapom. Što se kaže, nije se štedelo.

0A0A4037

Pevačeva supruga Slađa je najzdravljala sa zvanicama i u nekoliko navrata povela kolo, a u totalnom transu poljubila je i Vanesu Šokčić u usta.

poljubac sladja i vanesa

Tokom veselja mlada, kao i svekrva su promenile čak dve odevne kominacije. Snajka je raskošnu belu venčanicu zamenila krem haljinom sa cirkonima, dok je Slađa obukla beli providan komplet.

Mlada umesto da baci bidermajer odlučila je da ga pokloni svojoj prijateljici, što je za sve bilo veliko iznenađenje.

0A0A4028

U videu ispod pogledajte sve detalje sa svadbe Minje i Miloša.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić