Radu Manojlović uporedili sa ovom stranom pevačicom, folkerka oduševljena (VIDEO)

89b383243c36ad6a23d9bdc65795aa47e44f7bc1

Pevačica Rada Manojović oduvek je privlačila pažnju, kako svojim glasom tako i stasom, a brojni komplimetni malo-malo pa se nižu, hvaleći njen sjajan izgled. Iščekujući pravi trenutak da i zvanično objavi novu pesmu „Maloletna“ folkerka prati dešavanja u svetu, a tako je pomno pratila Evroviziju, i njeno drugo polufinale, uputivši emotivne reči predstavnicima Slovenije koji su se plasirali u završnicu takmičenja.

rada manojlovic 22 ok FOTO MUNJA

-Čestitam Sloveniji prolaz u finale na Eurosongu – napisala je Rada na svom tviter nalogu ne štedeći emotikone upućene sastavu „Joker Out“ i njihovom pevaču Bojanu Cvjetićaninu koji je inače srpskog porekla.

Screenshot 20230512 113458 com.twitter.android edit 34107072683857

Pevačica je prethodno na ovoj društvenoj mreži komentarisala evrovizijske nastupe, a tvit koji joj se jako dopao i koji je morala da podeli sa svojim pratiocima jeste onaj kada ju je jedan korisnik tvitera uporedio sa atraktivnom predstavnicom Poljske u ovogodišnjem takmičenju.

-Poljska Rada Manojlović – napisao je jedan tviteraš.

Screenshot 20230512 113511 com.twitter.android edit 34084546388027

Energičan nastup poljske pevačice Blanke i njene pesme „Solo“ izazvao je veliku pažnju gledalaca širom starog kontinenta, ali su mnogi osudili njenu koreografiju tokom koje je neprimetno bacila deo odeće.

poland
Printscreen youtube

Radi se po svemu sudeći dopao nastup Poljske u drugom polufinalu Evrovizije, a dopalo joj se i poređenje sa zgodnom koleginicom. Prethodnu su je istina upoređivali i sa daleko poznatijom Šakirom, ali ne zbog pesme već zbog gesta kojim je najavila novu pesmu.

„Preplakaću, nego šta ću i litar krvi daću. Ne zavoliš baš svakog kao Boga. Otela ga, baš je spretna. Možda je i maloletna“, otkrila je pevačica nedavno deo stihovanove pesme, a mnogi su povezali da je pesma autobiografska, i da sadrži elemente navodno neverstva njenog bivšeg emotivnog partnera Harisa Berkovića.

O ovome se pevačica nije oglašavala.

A ako vas zanima kako je izgledao evrovizijski nastup „poljske Rade Manojlović“, pogledajte video:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: A.Dačić