Aleksandra Mladenović otkrila tajnu seksepila: „Uvek smo u školi pravili koreografije od njene pesme…“

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 101 ok

Pevačica Aleksandra Mladenović odavno slovi za jednu od najzgodnijih na javnoj sceni, ali i najboljih vokala koje je iznedrilo popularno muzičko takmičenje „Zvezde Granda“. Mnogi su se pitali odakle njen ne samo lep izgled već i provokativan stav, a pevačica je otrkila da svoj seksi luk vuče još od od malih nogu, tačnije od školskih dana, kada je vredno uvežbavala jedan hit Mine Kostić.

-Oduvek sam slušala Minu Kostić i Eru Ojdanića. Kad smo bili klinci bila je pesma „Ja sam pauk, mali pauk“ i to nam je bilo interesantno, a što se tiče Mine Kostić uvek smo u školi pravili koreografije od one pesme „Seksi robot“ – otkrila je Aleksandra za Grand.

Podsetimo, pevačica i danas vredno radi na svojoj figuri a jedne od poslednjih fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu pokazuju da se trud itekako isplati.

Aleksandra je pozirala u sportiskoj garderobi u teretani, a uske helanke i sportski top istakli su njenu zategnutu figuru koja će do leta biti besprekorna.

Između ostalog, pevačica je odlučila da svoje poverenje pokloni starijoj koleginici Mii Borisavljević, te je odlučila da trenira u njenom studiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić