Nikada nećete pogoditi gde je pevačica otputovala: „Ultimativna srpska zabava sa čudesnom Slađom Alegro“ (VIDEO)

3d724df77c63e2404012f782a9889879568ef225

Nastupi Slađe Alegro sinonimi su za dobar provod, a osim što pevačica vredno radi u Srbiji i regionu, kao i u zemljama danas već tradicionalne srpske dijaspore, ovog vikenda pevačica je otišla na nastup u jednu mediteransku zemlju u koju je posetio malo ko od pevača sa ovih prostora, a kamo li držao koncerte.

Pevačicin nastup najavljen je na engleskom jeziku, a poziv upućen publici garantuje nezaboravno iskustvo i onima koji nisu sa balkanskog jezičkog područja.

9084a604027b1d3c754cc4cf28b1dbfe620e27df

-Budite spremni za iskustvo ultimativne srpske zabave sa čudesnom Slađom Alegro i specijalnim gostom u klubu. Preuzmite ritam i plešite tokom noći. Ovo je jedisntvena prilika da doživite autentični srpski vajb posle kojeg će vam ostati nezaboravna sećanja – najavili su organizatori Slađin nastup u najvećem noćnom klubu pod krovom na Malti.

https://www.instagram.com/p/CpnRKg_oD5Z/

Slađa se raduje druženju sa Maltežanima, a na svom nakogu je objavila i trenutak poletanja sa Aerodroma „Nikola Tesla“ put ove ostrvske zemlje u Sredozemnom moru.

-Malta, stižemo – poručila je Slađa takođe na engleskom jeziku, prethodno istakavši koliko se rsaduje odlasku stavljajući emotikone srca.

-Na moje veliko zadovoljstvo – istakla je Slađa prethodno da stiže na Maltu.

Pevačica je nedavno „izgrmela“ u Beču, a u razgovoru za Grand otrkila je koje pesme smatra najvažnijim u karijeri.

 “Neka ide život“ je ozbiljna prekretnica u mojoj karijeri, sa druge strane ta čuvena “Afrika“, “Bataljon“, ali definitivno najveći pomak kod mene kao izvođača je definitivno lajv “Soba za plakanje“ koja je otvorila mnoga vrata– istakla je Slađa.

Na Malti inače postoji manja srpska zajednica, a njihovo kulturno umetnilčko društvo Dukat učestvovalo je prošle jeseni na međunarodnoj smotri folklora, gde su imali zapažen nastup predstavljanja srpske tradicionalne kulture.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić