Majami u katarzi, Željko Samardžić priredio krajnje neočekivano iznenađenje na Floridi (VIDEO)

868c7891bb8a947a73f07ce2bf4fdcbc2ece78f5

Iako se na prvi pogled ne bi pomislilo da u Majamiju ima baš toloko mnogo ljudi sa naših prostora, koncert Željka Samardžića uverio je sve u suprotno. Publika je pevala zajedno sa Željkom, a pevač je osim svojih pesama sve iznenadio uvrstivši u repertoar numeru „Ponoć“, hit iz filma „Toma“, što je izazvalo pravu katarzu u klubu u kome je nastupao.

Pevač se inače nakon uspešnih koncerata tokom februara povodom Dana ljubavi i vina u Novom Sadu i Stokholmu zajedno sa peratećim bendom otisnuo preko okeana na turneju po Americi, gde je nastupao u Njujorku, Majamiju i Čikagu.

Željko je prvi deo američke turneje uklopio u datume u blizini Dana žena koji su obeležava u zemljama istočne Evrope, a njegovi nastupi su izuzetno emotivni jer je i sam ispunjen u ljubavi , i to pune četiri decenije. Pevač je za Grand nedavno otkrio i kako je došlo do tog sudbonosnog susreta između njega i supruge Maje, kada je reč o njegovom emotivnom životu.

Ljubav između mene i moje supruge traje već četrdeset godina. Od trenutka kada sam je prvi put video u sali Ekonomske škole u Mostaru i pozvao na igranku. Prilikom prvog susreta sam bio toliko hrabar i rekao joj: „Ti bi Majo mogla biti moja žena“ što je nju veoma iznenadilo i eto desilo se. Pevao samo joj i na maturskoj večeri i pitao je hoće li svojoj ili mojoj kući i ona je odlučila. Ponovo kada bih se rodio ja bih opet birao moju Maju za suprugu – istakao je ponosno pevač.

zeljko samardzic

Zbog velikog interesovanja publike koja ga je sjajno prihvatila Samardžić je odlučio i da nastavi turneju u septembru kada ga očekuju novi koncerti u Sjedinjenim državama i Kanadi.

Pogledajte u videu kako izgleda atmosfera dok Željko Samardžić izvodi „Ponoć“ u Majamiju.

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić