„Ovo je dokaz da sam na KOKAINU od svoje 19. godine“ Vuk Mob šokirao snimkom (VIDEO)

Vuk Mob

Reper Vuk Mob šokirao je sve na društvenoj mreži TikTok, nakon što je objavio snimak sa početka karijere, a zatim isti prokomentarisao tvrdeći da uzima nedozvoljene supstance od svoje 19. godine.

On se prisetio početka karijere, kada je bio znatno mršaviji, a potom i sam nasmejao svom tadašnjem izgledu.

-Ovo vam je dokaz da sam ja na kokainu otkako sam bio jako, jako mlad. Sada uzmite digitron i izračunajte koliko je para potrebno drogirati se od moje devetnaeste do moje trideset i treće godine, odnosno do dana današnjeg – rekao je reper smejući se.

Podsetimo, Vuk je nedavno za Grand otvorio vrata svoje luksuzne vile u Beogradu i pokazao i svoju emotivnu stranu.

Iako je poznat kao neko ko se često šali na svoj račun, u šta smo se i sami uverili, reper je progovorio i o bolnoj temi, gubitku oca.

-U periodu kada sam ostao bez oca sam prestao da spavam u svojoj sobi i od tada, evo do dana današnjeg sam na kauču. Da me pitate zašto, ne znam… Iako ovde ne mogu kao čovek da spavam, ja sam tu evo već godinu ipo dana- ispričao je za Grand i otkrio zbog čega je jedan deo svoje kuće posvetio ocu.

-Volim kada ustanem i vidim iznad glave tatinu fotografiju. Imam i na spratu ispod jednu njegovu veliku sliku, čak smo i na spoljnom zidu uradili mural veći od dva metra, ali hoću da napravim još jednu njegovu sliku. Znaš ono, održavam ga živim onako kako ja znam i na moj neki način. Inače, sada sam uradio i pesmu sa THC-om koju sam posvetio mom ocu i tu smo ubacili njegove slike i murale. Želim da mu odam počast na još jedan način– rekao je za Grand, a detalje iz njegovog doma pogledajte u videu.

Foto: Printscreen TikTok,
Autor: I. Ankić