„Ovo je najlepši trenutak u mom životu“ Sloba Radanović proslavio rođenje sina, a evo zašto njegova majka nije došla na slavlje

Screenshot 20230222 075348 Video Player

Pevač Sloba Radanović sinoć je upriličio proslavu povodom rođenja sina Damjana, na kojem je okupio brojne kolege, prijatelje i saradnike.

Međutim, njegova majka Draginja nije bila na slavlju, a pevač je pred okupljenim pripadnicima sedme sile otkrio zbog čega i šta mu je rekla kad je saznala da je postala baka.

– Majka mi se zahvalila, oduševila se kad je čula. Rekla je da joj je drago da je dočekala to. Nije došla na slavlje, nije mogla, ja sam insistirao, ali ona nije htela. Nije nešto zdravstveno okej… Sutra ćemo već nadoknaditi sve to – rekao je Sloba i otkrio ko mu je prvi čestitao i da li se oglasila neka bivša devojka.

– Kum mi je prvi čestitao, bio je sa nama, Jelenina mama, sestra koja je ušla da mi kaže da sam postao otac. A bivše devojke da l’ su mi čestitale? Nisam obraćao pažnju, hvala im, ako jesu. Sinu smo zajedno dali ime žena i ja – istakao je Radanović i dodao da je u njihovom domu u Višnjičkoj banji sve spremno za dolazak naslednika.

Screenshot 20230222 075031 Video Player

-Jedva čekam da izađu, nadam se da će biti što pre. Video sam sina uživo, bio je pridivan susret, nešto neopisivo. Kad ga vidiš uživot tek onda shvatiš koliko je to minijaturno stvorenje. Nisam smeo da ga uzmem u ruke jer je ležao, ali rado ću. Beba liči na tatu, normalno! Emotivan sam, sve prolazim emotivno, takav sam, sve vreme sam bio na ivici. Ovo je najlepši trenutak koji mi se desio u životu –izjavio je novopečeni tata, a ceo intervju možete da pogledate u videu.

NE PROPUSTITE I

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić