Oglasio se Saša Popović nakon optužbi „Zvezde Granda“ da mu je Snežana TRAŽILA MITO: „Decenijama radimo bez ijedne mrlje“

ipiccy image 2023 02 19T184624.663

Nakon otpužbi koje je majka takmičara „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića iz Podgorice iznela na račun njegove mentorke Snežane Đurišić da je tražila mito kako bi kandidat nastavio takmičenje, oglasio se kreativni direktor Saša Popović i priznao da je zaprepašten ovim potezom.

Odgovorno tvrdim da su „Zvezde Granda“ najpoštenije takmičenje. Nepune dve decenije koliko ovo takmičenje traje, radimo bez ijedne mrlje ili zakulisnih radnji – započeo je Popović i dodao:

Ovo je samo bio pokušaj pojedinca da na naše takmičenje baci ljagu i da naruši kredibilitet jednog vrhunskog člana zirija kao sto je Snežana Đurišić. Toliko je smešno, da ne bi trebalo ni da komentarišem. Ali smatram da našu emisiju, kao i svakog člana žirija moram da zaštitim od svih vrsta napada.

Pored toga, do naše redakcije dospela je i poruka koju je mladić poslao svojoj mentorki nakon nastupa u popularnom muzičkom takmičenju.

33be4290 c17d 4535 9386 bc60fccca6e9

Podsetimo, tek nakon što je Dušan ispao iz daljnjeg takimečenja, oglasila se Vukadinovićeva majka Nata i bez dokaza Snežanu optužila za pokušaj uzimanja mita, a vest su preneli domaći mediji. Majka je tvrdila kako je preživela golgotu, a da je pevačica za prolazak u naredni krug takmičenja novac tražila indirektno, navodno rekavši da ona ne radi ništa za džabe.

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I.Grk