„DA RADIM NA TRAFICI SKOČILA BIH SA MOSTA“, Mima Bažalac otvorila dušu o BORBI KOJU VODI: „Mnogo mi je teško“

48f4eb2be5837cc2a27bd96d10e6d3b559e86ffc

Kada je nedavno otkrila kako joj je prethodna godina bila jedna od najtežih, Mima Bažalac dobila je veliku podršku publike koja joj je dala dodatnu snagu da prebrodi loš period.

Nekadašnja finalistikinja je tada ispričala kako se razočara u mnoge ljude kada su joj bili najpotrebniji, ali da je najveći udarac za nju bio rastanak od njenog partnera zbog čega je završila kod psihijatra.

Doživela sam peh do peha na privatnom i na emotivnom planu. Doprinela sam i sama tome jer sam pala psihički a niko ne želi da pored sebe gleda nekoga ko samo spava i radi. Ne krivim ga za to. Ako sam nešto i skrivila, evo ovo je sada javno izvinjenje i kolegama i njemu. Jednostavno nisam bila svoja. Još uvek je sveže sve to – sa teškom mukom je Mima zadržavala suze dok je govorila o razlozima svojih brodoloma.

miam bazalac magazin

Iako još uvek nije prebolela nedaće koje su je zadesila, pevačica priznaje da se borim svim snagama i da joj u tome najviše pomaže muzika.

Bole me još te stvari, ali pesma me drži. Imam zakazane nastupe po Evropi, što me raduje i zaista me moj posao diže. Da radim na trafici ja mislim da bih skočila sa mosta, uz dužno poštovanje prema svim poslovima. Toliko mi je teško, ali trudim se da to niko ne vidi, narod i muzika su moj lek, kao i moje unuke koje mi pune baterije– otvorila je dušu Mima.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić