„Sazreo sam preko noći“: Dejan Petrović otvorio dušu i otkrio ko mu pruža najveću podršku (VIDEO)

Najbolji trubač sveta i nosilac brojnih nagrada, Dejan Petrović (37), prihvatio je da bude u žiriju najgledanije emisije „Nikad nije kasno“, a za Grand otkriva šta je posebno u toj stolici kada sluša veterane.

IMG 7937

Prošao sam raznorazne žirije i razne festivale, prestao sam da se bavim tim, osim što mi je želja da budem žiri u ovoj emisiji. Ovo je nešto drugačije i nesto emotivno, ovu celu produkciju doživljavam kao svoju porodicu– rekao je Dejan.

Petrović nam je otkrio ko ima veće šanse kada je on u žiriju, da li muškarci ili žene:

-Dame uvek imaju veću prednost, nisam neko ko zavodi žene, samim tim da imam ćerkicu, osetljiv sam na slabiji pol.

Poznato je svima, da ima učesnika koji imaju tešku životnu priču, i ponek je teško obuzdati emocije kada ih slušate. Kako se Dejan nosi sa tim, otvorio nam je dušu i priznao:

Izgubio sam oca sa 14 godina, tada sam znao da zaplačem. Taj period me je naveo da sazrim preko noći i preuzmem svu odgovornost. Problem je što sada držim sve u sebi, jesam emotivan, pogotovu kada je reč o maloj deci ili starijim ljudima.

Supruga mu je najveća podrška, mada priznaje da je on više bio ljubomoran nego on, a razloge ljubomore otkrio je u intervjuu koji je pred vama.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić/A.Milinković