Zorana Pavić OTKRILA ko su joj FAVORITI u trci za pesmu Evrovizije

Navikli smo da pevačica Zorana Pavić otvoreno i bez dlake na jeziku govori o svim temama, te ne čudi što je bez razmišljanja otkrila ko su njeni favoriti u trci za izbor pesme za Evroviziju koja počinje večeras.

– Iskreno ću vam reći, nisam odslušala sve pesme za Beoviziju jer nisam imala vremena. Zbog onoga čime se bavim, logično je da budem upućena, ali imam prijatelje među predstavnicima. Tijana Dapčević, moja sestra po ludilu, tako mi to kažemo, ne samo da je deo predstave „Veselo devojačko veče“ koju zajedno radimo, nego kada je došla u Srbiju odmah smo se prepoznale. Ona je jedan sjajan muzičar, jedna divna žena, ona jednostavno nije samo pevač, već muzičar jer ona svira instrumente, potkovana je maksimalno. Držim joj palčeve ima sjajnu pesmu koju joj je Leontina uradila božanstveno, kako ona to ume samo- priznala je pevačica.

df32ce82a5367bc53ba3b35e4f3ac3b3767e309e

Različiti repertoari, od etno muzike do modernih komercijalnih pesama obeležiće ovogodišnju Beoviziju, a bez obzira na njene favoriti, kao i svaki profesionalac u svom poslu Zoka će podržati svoje kolege koje su uložile maksimalan trud i vreme kako bi se predstavili na najbolji mogući način.

– Tu je i grupa Rocher, to su moji prijatelji, oni etno muziku rade fantastično i plasiraju tu vrstu muzike na jedan sjajan način. Pritom smo mi i prijatelji, znate lepo je kada je neko sjajan muzičar i dobar čovek, tako da su to moja dva favorita. Nisam čula ostalo, pretpostavljam da ima dobrih numera, ali rekla sam za koga navijam. Šta god da bude, želim da vam kažem krucijalnu stvar, ko god da pobedi, ja ću uvek navijati i nazivati tog nekog izvođača našim predstavnikom i zajedno sa mojim ljudima im dati vetar u leđa. Ali zaista bi bilo lepo da pobedi neko ko će nas predstaviti na najlepši mogući način- istakla je.

aa94ad5838f40db7c727080ee1587081f599b810

POGLEDAJTE I

Pevačica se pojavila BOSA u emisiji, RAZLOG JE NEVEROVATAN (FOTO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović