OSVOJIO JE NA PRVU: Jana sedela sa BIVŠIM i SADAŠNJIM za istim stolom, pa usledio OBRT

Pevačica Dragana Todorović u narodu poznata kao Jana, više od dve decenije uživa u skladnoj ljubavi sa suprugom Ivanom. Za njom su uzdisali mnogi muškarci, ali kako i sama priznaje kada je ugledala svog sadašnjeg muža odmah je znala da je on pravi.

– Naša sada već venčana kuma Marina Živković poslala je Ivana dole na Kosovo, odakle sam ja rodom da čuje pevačicu kako peva, odnosno mene pošto mu je u to vreme bila potrebna jer je otvarao neki lokal u Minhenu. Zapravo on i Marina su već tada bili dobri prijatelji i zato je zamolio za pomoć. Inače ja sam tada bila u ozbiljnoj vezi, zabavaljala sam se sa klavijaturistom iz benda i maltene čim je Ivan došao i parkirao se ispred hotela ja sam znala da je to bila ljubav na prvi pogled- ispričala je pevačica.

eace9153695075a1da064f745078254e294b84bb

Mnoge poznate dame žele pored sebe izuzetno imućne muškarce, dok je Jani jedino bilo bitno da joj srce zaigra pred njenim izabranikom, te ne krije da je uvek slušala svoj osećaj i emocije.

– Mlad, lep momak i vozio je tada G klasu (smeh). Šalim se imao je neki skroman auto, mislim dečko sa dvadeset i jednu godinu. Kada me je uveče čuo kako pevam, otišli smo tog istog dana na ručak moj bivši momak, sadašnji mužić i još jedna koleginica. Sećam se zapevala sam „Nagovori“ a on je mislio da je pušten CD. Jednostavno odmah je pao i rekao mi „Ti moraš da kreneš dalje, ja želim da budem sa tobom“ i tako se rodila ljubav- rekla je Jana.

ebda5e96d9656f7c94bf15469ed3a38e8b02aa4a

Da je hrabra žena dokazala je mnogo puta, te nije ni čudo što je napustila svoju dugogodišnju ljubav i poslušala svoje srce te brzo uplovila u novu romansu. Najbitnije je da se nikada nije pokajala, a najsrećnijom je čini što je upravo sa čovekom svog života dobila svoju naslednicu. Ipak mnoge je zanimalo šta se desilo sa bivšim dečkom koga je napustila zbog Ivana, a Jana je svojim odgovorom uspela sve da nasmeje.

– Klavijaturista je posle dva meseca dobio otkaz. Izvini molim te ja sam sada srećna u ljubavi- našalila se Todorovićka u emisiji „AmiG Show“ i dodala da je ponosna što je oduvek sve radila iskreno.

27bd2c3574ea44118d4d2b79125c20b24bd957e2

POGLEDAJTE I

Pevačica pokazala LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE, fanovi iznenađeni: „To je prava Jana“

Tako slične, a tako različite: Jana POKAZALA SESTRU, pa joj emotivnom porukom čestitala POSEBAN DAN (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović