Otac POZNATOG PEVAČA pokazao IZUZETAN talenat u „Nikad Nije Kasno“ a evo šta ga je sin SAVETOVAO (VIDEO)

Svoj izuzetan talenat za muziku i pravi duh veseljaka ove nedelje pokazao nam je i Zećir Žigović poreklom iz Brodareva koji trenutno živi u Švedskoj.

8881671c97d9c6dc32a1c3a5640ecbce073609ce

Ukoliko vam njegovo prezime zvuči poznato niste se prevarili jer je upravo on otac popularnog pevača Albina Žigovića koji mu je pred sam nastup dao i nekoliko korisnih saveta.

– Rekao mi je: „Ćale, samo opušteno samo polako“, jer bio je on na televiziji i zna da je meni ovo prvi put pred kamerama– rekao je Zećir za naš portal.

Njegovo najveće bogatsvo je njegova porodica koju pored Albina čine još četiri sina, i svi imaju talenta za muziku, a sada je otkrio i koliko mu znači pojavljivanje u ovoj emisiji.

– Sve je ispalo spontano, ja sam inače veliki veseljak i volim muziku. Ne interesuje me da pobedim samo da se pojavim, da me pravi orkestar prati  jer mi je to bila velika želja– istakao je takmičar.

b7a7b82fe7b89474bbc2970f2b1c97e9c8203801

Iako se bavi građevinom, ljubav prema muzici je oduvek tinjala u njemu i koristio je svaku priliku da zapeva, a deševalo se i da dobije pozamašan bakšiš.

– Pevam u autu, u garaži, na proslavama, ženi na uvo ponekad joj i dosadi pa mi kaže da joj je dosta. Najveći mi je bakšiš bio 500 eura, ali nisam to uzeo jer ja ne pevam za pare već za dušu– objasnio je Žigović.

Podećamo, Albin je nedavno gostovao u emsiji „Grand Parada“ gde je ispričao kako mu otac nije dozvolio da se takmiči u „Zvezdama Granda“.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: S. Čumić