Neda o svojoj VELIKOJ LJUBAVI, iznenađenju koje joj je priredio i NEVEROVATNOJ SITUACIJI na Sejšelima!

Pevačica Neda Ukraden gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom pričala o svojim autobiografskim knjigama koje će predstaviti publici. Neda je otkrila da će u knjizi dosta otkriti o svom ljubavnom živtou, te je odlučila da sada ispriča jedan zanimljiv detalj i zaintrigira svoje obožavaoce.

ed24b0d0421c26c491c83160fc15b3c6042789d6

– Imala sam jednog čoveka za koga sam mislila da ću da se udam, kojeg sam upoznala u Americi… Čovek je našeg porekla, slobodan, divan, šarmantan, dve godine stariji od mene, razveden… Upoznali smo se u Americi, ali onda je on došao u Jugoslaviju za mnom, to je bila godina 1988. Došao je neposredno pred Novu godinu, a ja sam tada pogodila tri novogodišnja koncerta u tri različite države, on je rekao da neće da ide da mi bude teret i da ide sa mnom iz države u državu i da će on doći na zadnji koncert, pa da ćemo mi zajedno otići na neki lep izlet par dana. Ja završavam turneju i ostajem, čekam čoveka, niti ga znam previše… Kažem sebi „Što si blesava Nedo idi kući, šta čekaš čoveka ko zna da li će da dođe?“. Ono minus pet, magla, otkazani neki letovi… Uglavnom čovek je došao, nije me prevario. Bila je to jedna velika ljubav – ispričala je pevačica u emisiji „Sceniranje“ i dodala: 

– I vodio me je na izlet na Serjšele, ja sam bila šokirana, oduševljena. Nisam znala da ću da idem na Sejšele, pošla sam u čizmama i bundi, a tamo 38 stepeni. Iz zime sam došla u leto. Taman kad sam mislila da me niko ne zna tamo, čujem neko me zove i ja vidim to prijateljica koja je došla da radi tu na ispomoć za televiziju na Sejšelima, ona je meni organizovala snimanje šou programa na Sejšelima, to je bilo nezamislivo.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić