KARLEUŠA OPLELA PO TAKMIČARIMA: „Nemojte da zbog dosadnih kandidata gledaoci menjaju kanal“

Večerašnju emisiju „Zvezda Granda“ otvorili su Dalibor Milanović (24) iz Velikog Gradišta čiji mentor je bio Mili i Adilov kandidat Bojan Petrović (32) iz Ćuprije.

Dalibor je pevao pesme „Za ljubav treba imat dušu“ i „Iz jednog pogleda“, dok se Bojan predstavio pesmama „Ljubavi“ i „Odlaziš, odlaziš“.

Rezultat je bio 4:3 u korist Dalibora.

5f1d7f4e0a6e40321ce1ba5ecbd275b41cf1c383

– Ja momci večeras ništa nisam osetila. Tu je bilo svega, a u stvari nije bilo ničega. Vas dvojica ste kad se sve sabere, jedna srednja kategorija takmičara. Ovo nije pravi način kako se kida, kako se bori. Obojica ste dobri pevači, ali po mom mišljenju neubedljivo, mlako – rekla je Karleuša.

– Nisu oni bili loši da ne bi dobili glas. Krenuću od kandidata broj dva… Meni je jasno šta tvoj mentor radi. Ono što si pokazao kada si se pojavio i ovo što si pokazao sada u ovom krugu, mislim da treba da budeš doživotno zahvalan Adilu, jer te je popravio za 300 posto i sada si jedan korektan pevač – rekla je Marija.

– Meni su bili dobri – rekao je Bosanac.

– Podjednako dobri, podjednako loši. Mogli bi da nađemo dosta mana, a i dosta vrlina. Dalibore tehnički je moglo mnogo bolje, ali intonativno vrlo korektno. Što se tiče Bojana složila bih se sa Marijom da si napravio jedan ozbiljan napredak. Pevanje je bilo korektno, ali ništa više od toga – rekla je Viki.

2a03d1ea0fab79124a46617e2da2d419e078765c

– Ljudi da li ovi kandidati uopšte zaslužuju ovoliko dugo komentarisanje. Smaraju. Nemoj da gledaoci menjaju kanal, mnogo sam se trudila zajedno sa kolegama iz žirija da ovo bude najgledaniji šou. Nemojte da zbog dosadnih kandidata gledaoci menjaju kanal – rekla je Karleuša.

– Neće menjati dok god mene vide na ovom mestu, ne sekiraj se – našalio se Saša.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić