ZAMALO PEDALA! „Pitoma“ JK saznala da je se takmičari plaše, Džordž ocenjivao stajling: „Tu zavesu više nećeš da nosiš“

Kristina Kostić ima 29 godina, dolazi iz Preoca kod Prištine i ovo je njeno prvo pojavljivanje u nekom muzičkom takmičenju, bar kao učesnik. Po zanimanju je PR, a pored pevanja bavi se i glumom. Žiriju i publici predstavila se pesmama „Nije nam se dalo“ Maje Marković i „A ti me izneveri“ grupe „Teška industrija“.

aa63fcb4b66db3c6e6e2f146cab06b409967bde3

Ipak, njen nastup nije ispunjavao kriterijume žirija, pa je Kristina dobila čak četiri panik tastera. Spasao ju je glas Đorđa Davida koji je rekao da je „čuo nešto što može da prođe i na čemu treba da se radi“, ali ju je upitao da li je spremna da sa Kosova dolazi u Beograd kako bi radila sa njim, na šta mu je ona odgovorila da su joj „Zvezde Granda“ životna želja, da je spremna, a potom poručlia: „Sad ili nikad“.

„Zamalo da dobiješ pedalu. Ipak, ja sam nešto čuo, da li sam se zaznuo, videćemo u drugom krugu“, rekao je Đorđe,  i na veliko iznenađenje svih,  prokomentarisao njen stajling.

„Molim te, tokom takmičenja te zavese nećeš moći da nosiš“, pročuo je njen novi mentor, dok je Marija rekla da greši i da joj dobro stoji.

37cc544faec8348b9443c31af8a1795770576dde

Ostale članove žirija zanimalo je šta se tačno desilo na sceni, zašto je bila toliko loša, a takmičarka se pravdala da ju je savladala trema. Tokom razgovora Jelenu Karleušu zanimalo je od koga takmičari imaju najveću tremu i od koga se najviše plaše, a Kristina je otkrila da je to upravo pop diva.

„Zašto mene, ja sam toliko pitoma?!“, začuđeno se pitala JK, na šta joj je takmičarka odgovorila da ima hrabrosti da kaže sve što zaista misli.

„Vi imate petlju da kažete i šta se sme i šta ne sme da se priča na televiziji“, rekla je Kristina i dodala da jako ceni njeno mišljenje, zatim joj prenela pozdrave sa Kosova. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I. Ankić