GOCA LAZAREVIĆ OTKRIVA TAJNU SVOG OPTIMIZMA: Navikla sam da pevam i kad mi se plače!

image-4e4cc329b9d1af1e02748ac9f6e92f82fd2268279f72ed072277b6c9eed1a2b0-V

Goca Lazarević, koja je, osim po dobrom glasu, poznata i po svojoj vedrini, kaže da je tajna njenog osmeha koliko u prirodi, toliko i u navici koju je stekla. Folk pevačica je, gostujući u emisiji „Grand magazin“ petkom, otkrila kako je smogla snage da uveseljava ljude i onda kada je doživela težak gubitak, smrt drage osobe:

–       Rad je po meni najbolji lek, jer onda nemam vremena da razmišljam o svojoj muci. Kada mi se desio najveći gubitak u životu, morala sam da pevam posle dvadesetak dana, a nisam mogla. Rekla sam jednoj poznanici svoju dilemu, a ona mi je rekla: „Da li si čula da je neki predsednik države uzeo slobodno četrdeset dana jer mu je neko umro?“. Ja kažem da nisam. E, pa onda i ti moraš i možeš da radiš – ispričala je Goca voditeljima Katarini Obradović i Goranu Jovanoviću, i otkrila kako ju je inspirisala sada pokojna koleginica Vera Nešić, koja je pevala i dok je bolovala od karcinoma:

–       Pevala sam na svadbi i tresla se kao prut, a kad sam videla koleginicu Veru Nešić sa perikom, koja je satima pevala, rekla sam sebi, kad može ona, mogu i ja.

Tekst: Grand portal / Foto: Privatna arhiva