Goca Božinovska traži dečka: Evo koje uslove je postavila pevačica

476188044aa0d3562c0ac2aa9349f1576b74ecc9

Pevačica Goca Božinovska u više navrata je javno govorila o neverstvima svog pokojnog muža Zorana Šijana, a sada je otkrila da on nije jedini muškarac koji ju je varao.

Rešila je da otvori dušu i da progovori o najtežim životnim periodima koji su za nju bili bolni.

– Ranije sam pričala o tome da sam znala da me Šijan vara, tako je bilo oduvek. Muškarci nisu mogli da se zadrže pored mene iako su gubili glavu za mnom. Znala sam za neke koji su me varali, pričam o vremenu kad sam bila devojka, pa onda na ovamo. Muškarci su uvek ludeli za mnom, ali nekako nisam umela da ih zadržim pored sebe. Sad sam rešila da se bacim u promet, šta bi mi falilo?! Kad sam mogla ranije da trpim da me varaju, mogu bar da uživam sad na način na koji mi prija – rekla je Goca za Republiku i ističe da ne može da nađe tip muškarca kakav bi joj odgovarao jer mnogo vremena provodi kod kuće:

– Stalno sam s unučićima i decom, tako da nema baš mnogo mesta i prilika gde mogu da nađem nekoga. Opet kažem, nije me to doskoro ni zanimalo, ali što da sebi ne dam šansu. O tome sam pričala i s drugaricama. Svi se slažu da je normalno da žena bude ispunjena na tom planu ma koliko godina da ima.

JELENA VUCKOVIC I GOCA BOZINOVSKA FOTO GRAND 4

Pevačica zatim objašnjava da je na ovu temu pričala i sa drugaricom i koleginicom Zlatom Petrović, koja ju je posavetovala da je vreme da opet nađe nekoga.

Meni je i Zlata rekla: „Goco, ma tebi treba neki frajer! Je l’ se sećaš kako sam ih ja menjala, pa šta mi fali! Svako se smiri u nekom trenutku, nema u tome ništa loše, ali ja znam da sad najviše voliš unučiće.“ Tu se slažem s njom. S druge strane, to sam već pričala, muškarci su uvek sumnjali da sam ja ta koja vara, a to nije tada imalo veze sa istinom. Nikada nisam bila takva žena. Verna sam do koske i to mnogo cenim. Bezobrazna jesam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, a dečko me zove i pita: „Gde si“, ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekom svojom nezrelošću, ali to nema veze ni sa kakvom prevarom. Od svih muškaraca s kojima sam bila najviše sam volela Šijana i to će tako da ostane. On je za mene bio princ na belom konju – priznala je pevačica.

BONUS VIDEO – Jelena Vučković intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A.M.